Atelier Anselm Reyle
admin September 17, 2016

STUDIO ANSELM REYLE

2010 – 2011, LPH 1-5

Transformation of the adjacent buildings of a former dockyard site into office and studio rooms while preserving the industrial character. The restructuring of the façade of the lower building relates to the existing spatial structure. Large glass doors on the north façade and large skylights illuminate the rooms evenly. The development over a narrow corridor along the fire wall contrasts the effect of the adjoining workrooms, which open onto the garden. The appearance of the original walls has been retained. The exterior concrete ramp connects the interior spaces with the outside area and pulls both parts of the building together.

Atelier Anselm Reyle

Atelier Anselm Reyle
Atelier Anselm Reyle

Atelier Anselm Reyle
Atelier Anselm Reyle
Atelier Anselm Reyle
Atelier Anselm Reyle
Atelier Anselm Reyle
Atelier Anselm Reyle

Foto 1, 3 und 8 © Marcus Ebener; Foto 4 © Matthias Kolb; Foto 2, 5 – 7 © Noshe

Comments are closed.